Slide

Knooppunt Lankhorst Meppel

Uitzetwerkzaamheden t.b.v. bodemonderzoek, kespen fiets, en voetgangersbrug.

Slide

Knooppunt Lankhorst Meppel

Uitzetwerkzaamheden t.b.v. bodemonderzoek, kespen fiets, en voetgangersbrug.

Slide

Brug Hardenberg

Inmeten en maken van profielen voor de brug van Hardenberg.

Slide

Mobiel kantoor

Meetservice Nagelhout beschikt over een mobiel kantoor waar de tekeningen direct kunnen worden bijgewerkt.

home | Meetservice Nagelhout

Meetservice Nagelhout

Mijn naam is Benny Nagelhout. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters. Het grootste deel van mijn werkende leven tot nu toe heb ik besteed bij de IJB Groep te Lemmer. Na 23 jaar heb ik de keuze gemaakt om een eigen bedrijf in landmeten en uitzetten op te starten. Bij mijn vorige werkgever heb ik de nodige veranderingen meegemaakt en ervaring opgedaan in de manieren van uitzetten en landmeten.
Ooit begonnen met de meetband en de hoekspiegel maar tegenwoordig volledig over op de nieuwste technieken.

De komst van robotic one man total station was al een grote verandering. Maar met de introductie van 06-GPS werden er nog veel meer mogelijkheden gecreëerd. De combinatie van de S3 total station en R6-GPS van Trimble waar ik mee werk, zorgt voor het snel en nauwkeurig uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden. Alle gegevens worden, waar mogelijk, ter plekke verwerkt met autocad en eventuele fouten komen dan ook direct aan het licht. Na controle worden deze dan ook hersteld.

Zorgvuldigheid en precisie zijn mijn grootste ondeugden en deze kan ik volledig benutten in dit vak, dat ik met het grootste plezier uitoefen. Uitdagingen op de centimeter ga ik niet uit de weg dus wilt u het goed….. dan weet ik hoe dat moet!